trešdiena, 2016. gada 9. novembris

Idiotisms par prostitūciju



Latviešu jaunaudzes šļāpinviepļi šodien (2016.09.11.) atkal izvēmuši kārtējo perversijas devu saitā „satori.lv”. Teksta „Sievietes vai lelles – prostitūcija sievietes skatījumāautore Una Feminiskaite ne vārda nesaka par prostitūcijas morālajiem aspektiem. Kaut kāds neredzēti kropls prostitūcijas attaisnojums: "Manā skatījumā prostitūcija vispirms ir dzimumu nelīdztiesīgu attiecību problēma. Jautājums, kurš skar sievietes un kurā privātais kļūst par politisko: un otrādi. Tāds būtu feministiskais diskurss, un tieši šādā diskursā vajadzētu saprast šo problēmu un runāt par to." Tātad prostitūcija idiotiski tiek sapīta pat ar politiku. Sievietes pagrimšana ir process, kad „privātais kļūst par politisko”(!?).

1 komentārs:

  1. Katru dienu kļuva par cīņu, kad uzzināju par mana vīra lietu. Es nevarēju ēst, gulēt, strādāt vai kaut ko darīt, nedomājot par to. Mūsu laulība bija uz sliekšņa beidzas, es varētu justies tā. Es nolēmu izmēģināt mīlas burvestību Dr. Obodo kad es atklāju savu informāciju tiešsaistē, un es sāku gaidīt, lai redzētu rezultātus.

    Mazāk nekā vienu dienu viņš pilnīgi mainīja savu attieksmi pret mani un pārtrauca lietu tajā pašā dienā.

    Paldies tik Tik Tik Tik daudz Dr. Obodo. Tu esi pārsteidzošs!!ja jums nepieciešama palīdzība, sazinieties ar Dr.Obodo via
    E-pasts : templeofanswer@hotmail.co.uk
    Whatsapp: +(234) 815 542548-1

    AtbildētDzēst