trešdiena, 2017. gada 5. jūlijs

Okupācija


Pederasts Rinkēvičš „Facebook” kontā ierakstījis 2017.g. jūlija sākumā: „Man prātā ir kāda cita vēstures epizode, kur, ja paskatās formāli, laikam arī viss bija kārtībā.1939.-40.gada Latvija, tāpat kā pārejās Baltijas valstis, formāli piekrita Staļina prasībām izvietot bāzes, ieviest papildus karavīrus un pēc tam nodot varu kirhenšteiniem. Formāli viss bija kārtībā, formāli notika jaunas parlamentu vēlēšanas, kas beidzās ar Latvijas pretlikumīgu okupāciju un aneksiju”.

Komentārs: idiotisms ir vārdi „pretlikumīga okupācija”, it kā varētu būt arī „likumīga okupācija”. Idiotisms ir arī apvienojums „okupācija” un „aneksija”, it kā būtu bijuši abi procesi, kā arī it kā būtu iespējama likumīga aneksija.

1 komentārs:

  1. Želim podijeliti svjedočanstvo o tome kako mi je gospodin Pedro pomogao u zajmu od 2.000.000,00 dolara za financiranje mog projekta uzgoja marihuane, vrlo sam zahvalan i obećao sam da ću podijeliti ovu legitimnu kompaniju za financiranje sa svima koji traže način da proširi svoj poslovni projekt. . Tvrtka za financiranje. Svi koji traže financijsku podršku trebaju im kontaktirati poruke WhatsApp ili e-mail pedroloanss@gmail.com.

    AtbildētDzēst